donderdag 23 juni 2011

Griekse courgettes

10-15 min voorbereiding:
 
1 courgette pp
Courgette kook je in zijn geheel 10 minuten, als je een te kleine pan hebt om het in zijn totaal onder het water te krijgen dan doe je het 5 minuten boven en daarna omdraaien en 5 min het onderkant.

In tussentijd neem je 50 g couscous pp, doe je een lepeltje shoarma kruiden  + zout een peper erin. Vervolgens schenk je er 100 ml kokend water erdoorheen. Dat laat je 5 minuten staan.
In tussentijd snij je 1-2 bosuitjes (of knip je het met een schaar) en verkruimel je 100 gram zachte geitenkaas.

Bosuitjes en kaas meng je met al klare couscous.

De laatste wat je doet - je haalt courgette uit het water en snij je het door het midden (in het lengte). Je holt de zaadjes uit met een lepel (beetje warm) en in ontstaande "courgette bootje" schep je mengsel couscous met alles in. KLAAR

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen