zaterdag 24 augustus 2013

Gnocchi met zalm, kruiden­kaas en cour­get­te


Voor 2 personen

Gnocchi kan je met tagliatelle vervangen 

1 pakje gnocchi 
1 courgette
200 - 250 g verse zalm  
olijfolie 
1 bakje kruidenkaas zoals Paturain maar AH eigen merk is ook prima
50 g oude, geraspte kaas
klein bosje basilicum

Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd intussen de courgette en de zalm in blokjes van 1 cm. Verhit de olie in een pan met antiaanbaklaag en bak de courgetteblokjes 2 minuten. Voeg de zalmblokjes toe en bak 1 minuut mee. Voeg de kruidenkaas toe, zet het vuur uit en laat de roomkaas smelten. Meng basilicum erdoor. Giet de gnocchi af en meng met de saus. Bestrooi met oude kaas.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen