dinsdag 18 september 2012

Tagliatelle Genovese

Bron: Bertolli (aangepast)

Voor 4 personen
320 g tagliatelle
3 eetlepels olijfolie
1 zak  gewassen spinazie a 300 g
3 eetlepels pijnboompitjes
5 groene pesto
4 plakjes Parmaham
4 eetlepels verse ricotta

Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de olijfolie in een ruime hapjespan en roerbak hierin op hoog vuur de spinazie gedurende 3 minuten. Bak daarna de pijnboompitjes een minuut mee.
Schep de tagliatelle, de pesto en ricotta erdoor en laat het gerecht even door en door warm worden.
Schep de pasta op 4 borden en leg er een opgerold plakje Parmaham op. Bestrooi de pasta tot slot met nog wat zout en (versgemalen) peper en sprenkel er eventueel nog wat olijfolie over.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen