zondag 18 november 2012

Visschotel met kruidenkaas



Voor 2 personen
2 witte vis filets a 125-150g
1 bakje roze garnalen
2-3 wortels
2 zoete uien
3 tomaten
2-3 bosuitjes
1/2 bakje kruidenkaas
2 tenen knoflook
80-100g geraspte belegen kaas
1/2 (bio)bouillon tablet
peper, zout
2 a 3 eetlepels olijfolie

Snijd de uien in grove stukken, schaaf de wortels met een dunschiller in mooie lintjes, pers de knoflook, snijd de tomaten in grove stukken en ook de bosuitjes.
Verhit de helft van de olie en fruit daarin op matig vuur de ui met de knoflook en de wortel.
Verkruimel er de bouillon tablet over en laat even smoren.
Schep uit de pan in een ovenschaal.
Doe de rest van de olie in de pan en roerbak de tomaat en de bosui met versgemalen zout en peper 2 min.
Leg de visfilets op het wortel/ui-mengsel.
Bestrooi met peper en zout, en besmeer ze met de kruidenkaas. Verdeel er de garnalen over, en daar bovenop het tomaat/bosui-mengsel.
Bestrooi met de geraspte kaas en zet de schaal 40 min. in de oven op 220 graden.

Lekker met witte rijst!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen