donderdag 31 januari 2013

Visstoofpot


Voor 4 personen:

1/2 kg krieltjes
1/2 kg wortels
1 zoete ui, gesnipperd
1 teen knoflook
1 Spaanse peper, zonder zaadjes in kleine stukjes gesneden
1 bio bouillonblokje
4 stukjes kabeljauwfilet a 100-150 g
handvol korianderblaadjes
1 blik kokosmelk

Halveer de krieltjes zonder ze te schillen. Schil de wortels en snijd in schijfjes van 1/2 cm.Verhit de olie in een braadpan en fruit de knoflook samen met een pepertje. Voeg de ui toe en bak 3 min. Doe de krieltjes, wortels, kokosmelk en bouillonblokje in de pan.  Breng aan de kook en laat op laag vuur met de deksel op de pan 30 min stoven. Schep na 15 min om en leg de kabeljauwfilet samen met koriander ertussen.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen