Bron: Allerhande 5 met Ottolenghi
Voor 4 personen
1 bakje kastanjechampignons, gehalveerd
1 potje gemarineerde artisjokharten
1 courgette
1 el gedroogde oregano of basilicum
1 bakje cherrytomaten, gehalveerd
50 g pijnboompitten
Verhit de grillpan. Doe de champignons in een schaal en
besprenkel met 2 el olie uit het potje artisjokharten. Schep om en
bestrooi met peper en eventueel zout. Gril 4 min. Keer halverwege.
Snijd ondertussen de courgette in plakken van 1 cm. Doe in
een schaal en besprenkel met 2 el olie uit het potje artisjokharten.
Schep om en bestrooi met de oregano/basilicum en eventueel peper en zout. Gril in 1
of 2 porties in 3 min. beetgaar. Keer halverwege.
Halveer de artisjokharten. Meng met de tomaten. Rooster de
pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter in 3 min.
goudbruin. Schud regelmatig om.
Schep alle groenten door elkaar, bestrooi met de pijnboompitten en serveer direct.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten