zondag 4 september 2011

De simpelste spaghetti volgens Giuliana (Fattoria)



Voor 2 personen

160 g spaghetti
4-5 eetlepels geraspte pecorinokaas
1 blik gepelde tomaten
5 teentjes knoflook
1/2-1 pikante rode pepertje
flinke scheut olijfolie (4-5 eetlepels)
verse basilicumblaadjes
1 kleine eetlepel suiker
zout

Fruit in een pan de teentjes knoflook en in de stukjes gebroken rode pepers in de olie en laat ze aan alle kanten mooi goudbruin worden. Haal de knoflooktenen eruit. Voeg de in stukjes gehakte gepelde tomaten, het zout, de suiker toe. Laar 15 min sudderen. Plet de tomaten fijn met een vork. Proef of je wat meer zout/suiker/peper nodig hebt. Gekookte spaghetti in de pan met de kokende saus doen. Vermeng de pasta en saus goed door. Het vuur uitdraaien en pecorinokaas erbij doen. Op het einde flink wat verse basilicumblaadjes erdoorheen roeren.

The best spaghetti ever!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen