vrijdag 16 december 2011

Nigella Lawson chococheesecake met frambozen



200 g donkere chocola (70% of meer cacao)
200 g boter
300 g poedersuiker
5 eieren
110 g bloem
400 g monchou kaas
1 lepel vanille suiker
120 g frambozen (kan ook uit de diepvries)

Kaasmassa: 2 eieren 100 gr suiker en 1 lepel vanille suiker samen mixen

Oven 180 graden
Smelt chocola in de magentroon
Boter en 200gr suiker samen mixen, vervolgens voeg 3 eieren toe, goed mixen
Voeg gesmolten chocola en als het al goed gemixed is, voeg bloem toe
Schenk 3/4 van massa in je bakvorm, vervolgens je kaasmassa boven op
Wat er overblijft van chocolade massa dat boven kaas en op het einde moet je de frambozen in je cake indrukken
60 min bakken
Ongelofelijk heerlijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen