donderdag 14 juni 2012

Geroosterde kabeljauw met kerstomaatjes, basilicum en mozzarella

Bron: Happy Days with the Naked Chef van Jamie Oliver
lekker, lekker makkelijk en lekker snel!

Voor 2 personen
2 (125g) kabeljauw filets
Olijfolie
Zeezout en versgemalen zwarte peper
2 handen vol (of een standaard doosje) rode cherrytomaatjes, gehalveerd
1 handvol verse basilicum, bladjes geplukt van het plantje
1 bol buffelmozzarella, in dunne plakjes gesneden
1 handvol geraspte Parmezaanse kaas

Verwarm de oven voor op 220 graden C.
Leg de kabeljauw filets in een ingevette braadslee of een aardewerk schaal. Besprenkel met olijfolie en breng op smaak met zout en peper. Leg de plakjes mozzarella, tomaten en basilicum op de filets. Strooi er de Parmezaanse kaas over, sprenkel met wat olijfolie, en bak voor ongeveer 15 minuten.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen