woensdag 14 maart 2012

Gamba’s met Spaanse peper,peterselie,gember en knoflook op ciabatta

Recept van Jamie, dankzij Neeltje
Voor 4 personen:

Olijfolie
stuk gember ter grootte van een duim
2 tenen knoflook
2 verse Spaanse pepers
16 hele steurgarnalen zonder staart
1 citroenen naar smaak
1 flinke handvol verse blad peterselie, grof gehakt
zeezout en zwarte peper uit de molen
p.p. 4 sneetjes ciabatta, geroosterd

Neem een grote koekenpan en doe daar ongeveer 4 eetlepels olijfolie,de gember,knoflook,pepertjes en garnalen in. Bak het mengsel zo’n 3 minuten, zet het vuur laag en pers er het sap van 1 citroen bij. Voeg peterselie toe en nog een paar scheuten olijfolie. Schep alles door elkaar en haal het van het vuur. Je zou nu een lekkere sappige saus moeten hebben. Breng het op smaak met peper en zout en serveer op ciabatta.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen