woensdag 14 maart 2012

Kipfilet en papillote met paddestoelen, boter, witte wijn en tijm

Ook Jamie, super snel, super lekker
Voor 2 personen

2 Kipfilets
1 Handvol gedroogd eekhoorntjesbrood
255 gram gemengde paddestoelen, gesnipperd.
1 groot wijnglas witte wijn
3 flinke klonten boter
1 handvol verse tijm
2 teentjes knoflook, gepeld en in plakjes

Hier het filmpje hoe je een "papillote" maakt:



Je maakt zo'n papillote per persoon.
Verwarm de oven voor op 220 graden. Meng alle ingrediënten, inclusief de kip in een kom. Verdeel het mengsel in tweeën en zet vervolgens in je papillote, met al het vocht van je wijn. Maak daarna de laatste rand van papillote dicht en zorg dat alle kanten goed dicht zitten, schuif hem vervolgens op je bakblik. Zet het bakblik voor 25 minuten in de voorverwarmde oven. Haal vervolgens de papillote uit de oven en serveer het op een bord.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen