zondag 12 februari 2012

Gevulde salade

Ook receptenruil, deze keer via Mirjam R

Hoeveelheden zijn naar eigen inzicht.
Ingrediënten:
Sla (bijvoorbeeld veldsla, ijsbergsla of kropsla)
Paprika
Tomaat
Augurk
Olijven
Kappertjes
Fetakaas
Pijnboompitten
Kipfilet (bio)
Pasta (penne)
Voorbereidingen:
- Kook de pasta.
- Rooster de pijmboompitten in een pan.
- Snij de kipfilet en kruid deze (zout, -cayenne- peper, uienpoeder, knoflook, paprikapoeder).
-Bak de kipfilet in de pan. Als je het lekker vindt, kan je de paprika meebakken.
Meng alle ingrediënten door elkaar. Zelf gebruiken wij eigenlijk nooit een dressing, omdat er smaak aan zit van de kipfilet. Eventueel kan je een lepel mayonaise aanmaken met een lepel water.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen